Vloertegels en wandtegels in natuursteen voor eigentijdse interieurs

Wilt u nieuwe vloertegels of wandtegels plaatsen in uw keuken of badkamer? Als een strakke, moderne uitstraling u wel kan bekoren, dan vormen volle keramische tegels een prachtige oplossing. Caroplanet helpt u graag met een service op maat voor uw nieuwbouw of vloerrenovatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van wanden en vloeren in natuursteen, parketimitatie en met duntechniek. De vloeren in keramiek zijn uitstekend geschikt voor de installatie van vloerverwarming, aangezien dit materiaal de warmte vasthoudt: zo gaat geen kostbare energie verloren. Bovendien komen er met onze vloeren en wanden geen voegen aan te pas, waardoor aantasting door water onmogelijk is. Zelfs het plaatsen van natuurstenen trappen is mogelijk bij ons.

Wenst u meer informatie over onze keukentegels en binnenvloeren  met afwerking in natuursteen en meer?  Neem dan gerust contact op met Caroplanet telefonisch op het nummer 0485/561548 of via e-mail info@caroplanet.beWij komen met plezier bij u langs om een offerte op te maken.

Caroplanet is voornamelijk werkzaam in de regio Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, Stekene, Waasmunster, Beveren en Lokeren

U wenst meer info?